Kako iskoristiti ostatke pamučnog konca? What with leftover cotton yarns?

... nova osnova, novi planovi sa nitima koje već neko vrijeme čekaju da odlučim kako ih iskombinirati u nešto lijepo i korisno.
Na kraju sam se odlučila iskoristiti i posljednji metar ogromne špule "matko" konca, i zaigrati se sa bijelom, žutom, naranžastom i zelenom štrenicom. Rezultat su dva jednaka i jedan duži komad, koji sam porubila sa Super Slavicom (bila je super!) i poklonila prijateljima kao set ručnika za brisanje ruku.

... new warp, new plans with the yarns that have been waiting since a while for my decision what to make out of them and create something useful and good looking. 
At last, I decided to use even the last centimeter of the giant pack of cotton yarn together with the smaller leftovers of white, yellow, orange and green. 
The end result are two shorter and one longer pieces for which I have made the ends myself, using the sewing machine mentioned in the previous post, and have given the whole set away as a present to my friends.

Comments

Roman Tales said…
Nikad mi ne bi palo na pamet da se i ručnici mogu tako otkati ... kao da sam posve zaboravila da su kod moje bake u kući nekada svi ručnici bili njeno tkanje, a neki i vezom ukrašeni

Popular posts