Autumny scarf - Jesenji šal

Novi, hladni i pravo jesenski tjedan nastavlja se po planu. Usprkos (pre)dugim satima koje sam ovaj tjedan provela u uredu, uspjela sam završiti tkanje započeto u nedjelju. Naravno da mi je ponestalo svile, pa sam morala preksinoć još malo dodatno ispresti, ali na kraju šal izgleda super.
Pravih je jesenskih boja, nije debel, ali je lijep i topao kako na pogled tako i na dodir. Mogla bi ga sutra ujutro i zaogrnuti, jer je vrijeme nikakvo. Upravo pada kiša.
Večeras možda nastavim udarničkim tempom dalje, moram posnimiti situaciju u mom vunenom skladištu. Imam dosta alpaka vune koju sam davno isprela i mislim da ju već predugo čuvam i nikako da se odlučim šta od nje napraviti. Sad kad bolje razmislim nemam ništa što bi moglo ići u osnovu, a nisam imala (čitaj - uzela) vremena tražiti crni tanki pamuk za projekt podmetača.
Kad bolje razmislim, možda ću se ipak uvaliti pred televiziju i odgledati posljednju u seriji sučeljavanja političkih stranaka (oni to ovdje zovu slonovska runda, dan kad lideri najvećih stranaka sjede zajedno u studiju) pred vesele austrijske izbore.
U svakom slučanju, najkasnije za vikend sam natrag s vama.

Comments

Anonymous said…
Jako ti je lijep ovaj šal. Baš mi se dopada, ali i svi ostali radovi uvjek iznenade.
Anonymous said…
Prekrasno!
Inače o političkim debatama je jako zgodno pisla i lipa Mare na blog.hr.
Anonymous said…
Uh, nadam se da nisi pred TVom !!
Od kad ne gledam i ne slusam tu kutiju, mnogo se bolje osjecam :), a nista ne propustam.

Elem, sal je divan, a kad kazes i mekan ... divota :) Ipak ti se divim ako imas snage uvece uraditi nesto. Ja bih ujutru plela, ali moram na posao... kad dodjem sa posla, mrak je i ne plete mi se.... nepravda !! :)
Anonymous said…
U POMOC!!!
Trazim k'o luda po Osijeku pamuk za tkanje.

Zna li tko gdje ga mogu nabaviti?

Unaprijed hvala!!!

Popular posts