Posljednje o kapama/The latest about hats


I was a bad writer lately. Vacation without computer, but with the small loom that resulted in two newly trained weavers on the Knitters Loom, and twelve new and interesting hats being made recently.
Of the other news is that some days ago, I received the photo of my hat creation that will be included in the latest Ashford book. I look forward seeing the publication.
Here are some of the latest creations worn by the happy new owners, and with that, I should probably close the whole hat story on the blog for a while, since I have been boring you for a while with that one.
Opet sam bila slab pisac u posljednje vrijeme. Mali godišnji odmor bez kompjutera, ali zato sa malim tkalačkim stanom. Rezultat toga su dvije novopečene tkalje, i dvanaest novih interesantnih kapa za mlade i stare koje sam u međuvremenu istkala.

Od drugih je vijesti to da sam prije nekoliko dana dobila slike modela koji nose moju kreaciju koje će biti uključeni u novu Ashford knjigu. Jedva čekam da vidim publikaciju.
I za kraj, evo nekoliko posljednjih kreacija na glavama novih vlasnika, i sa ovim slikama mislim da je vrijeme da zatvorim ovu blogovsku priču o kapama, jer je već vjerojatno svima dosadila.

Comments

Goce said…
Modeli nose predivne kape, i nisi dosadila s kapama, divne su i jedinstvene!:)
incoknito said…
ti ne mozes dosaditi. cestitke na modelu za knjigu!
romantales said…
Naravno da nisu dosadne, niti ti bilo tko može zamjeriti što o njima pišeš ... tvoje kape će biti objavljene u međunarodnom izdanju i krenut će širom globusa, imaš puno pravo na ponos!
dinka said…
izgleda da je sve što uradiš super. ja uporno pokušavam da saznam kako uopšte krenuti sa tkanjem i svi kažu da ti o tome znaš najviše. bila sam na forumu ali nisi se odavno javila. molim te za pomoć.
Olinka said…
Halo Dinka,
Ostavila sam poruku na forumu gdje me nije bilo već neko vrijeme. Pročitaj to, a uvijek mi se možeš javiti na: arachnae@net.hr

Olinka!
silvija said…
Draga kreativna zeno,
kape su ti divne, i ja bih vrlo rado da i svojoj deci napravim slicne. Kako se prave?

Popular posts